vorige volgende

Peter Boomsma communicatie

Stelt u zich voor, u wordt onverwachts gebeld door de media en weet niet wat u moet zeggen. Of u bent zenuwachtig en komt daardoor niet uit uw woorden. Misschien weigert u zelfs gewoonweg het interview. Dan is het een goed moment om met ons contact op te nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? U kunt bij ons terecht voor een mediatraining op maat, met zeer professionele apparatuur. Al jaren ben ik (Peter) in Noord-Nederland actief als woordvoerder en geef ik op de praktijk gerichte mediatrainingen. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn ruime ervaring als politie- en gemeentewoordvoerder.

Graag nemen wij u mee in de wereld van de media. Waar moet u op letten? Wat voor kleding kunt u het beste dragen? Hoe komt u over? U wordt getraind in het voorbereiden en geven van interviews. In een prettige, vertrouwde sfeer. U leert wennen aan microfoon, camera en interviewer.

Uit de evaluaties blijkt dat de deelnemers veel plezier beleven aan de training. Vooral het oefenen voor de camera wordt als uitermate leerzaam ervaren.

Deze training(en) is een samenwerkingsverband tussen:
Boomsma communicatie & advies
Spin Off communicatie en
video BAF Beeld Audio Faciliteiten.